Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arabayla Yunanistan,Makedonya,Arnavutluk | NAVİGASYON Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arabayla Yunanistan,Makedonya,Arnavutluk | NAVİGASYON Tavsiyesi

Herkese merhaba,

Arabayla Yunanistan,Makedonya ve Arnavutluk için bir plan var. Belki aramızda daha önceden gidip tecrübe eden ve genel konularda fikir/bilgi verebilecek üyeler vardır diye sizinle paylaşmak istedim.
    Tavsiyeleri,yorumları,anıları olan varsa okumaktan keyif duyarım,ayrıca navigasyon olarak fiyat/performans açısından tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler.
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: Arabayla Yunanistan,Makedonya,Arnavutluk | NAVİGASYON Tavsiyesi

sımdıden hayırlı yolculuklar...

Yorum

sağ salim gidin gelin keyifli yolculuklar

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

merhaba.Makedonya ve Arnavutluğa gitmedim.Yunanistanda yollar sorunsuz.Opel araçlarının üzerindeki navigasyon gayet başarılı.Tabelalarda ingilizceleride yazmaktadır.sorun yaşayacağını sanmıyorum.iyi yolculuklar.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Garmin yada TomTom dan şaşmayın sn Soyer

İyi yolculuklar

Yolda bırbırını gorenler konusuna dıkkat soy41 atinada goruldu falan ))
          [center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

aracanizda navi varsa baska bir cihaza gerek yok ben 2 yildir aracin uzerindeki naviyle gidip geliyorum turkiyeye cok basarili yunanistan yollara cok guzel insan hiz yapmamak icin kendini zor tutuyor simdiden iyi tatiler
            BMW 530 D gran turismo

Yorum

2005-2006 Yıllarında aracımla 2 kere gittim.Otobanlar müthişti o zaman,şimdi nasıldır bilmiyorum.Radar da yoktu,gurbetçiler araçları ile tam gaz gidiyorlardı.Onları görünce bende gazladım.Atina'ya kadar inmiştim.Yollarda en ufak bir problem yaşamadım.Zaten Selanik'e kadar her yerde Türk'e ratlamak mümkün,dil sorunuda yaşamadım.Sınırdaki yunanlı görevliler de zaten çat pat Türkçe konuşuyorlar.Kavala'da mutlaka kalamar yiyin,kurabiyesinden de alın Ben her şehirden geçerken,otobandan çıkıp iç kısımları turlamıştım.Bu aralar çok popüler olan Halkidiki'yi de gezin.Selanik'i (Thesaloniki Yunanlılar böyle diyor) söylemiyorum bile,Atatürk'ün evini gezin mutlaka (Komotini)Gümülcine'de çok Türk var,sohbet edin memnun oluyorlar.Tabelalar İngilizce ve yunanca olarak,fakat ara yollarda bazen İngilizce olmayabiliyorlar.Yola çıkmadan yunan alfabesini azda olsa gözden geçirin,bir süre sonra alışıyorsunuz Benzin orada daha ucuz,ben bilmediğim için İpsalada fulleyip geçmiştim,Dedeağaçta daha ucuzmuş Dönüşte de tersini yaptım
              Çok anlattım vallahi tekrar gidesim geldi
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sen gidersin Bülent hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bülent Abinin adı çıkmış bir kere. Maaşallah daha navigasyon icat edilmeden seneler önce fethetmiş Yunanistanı.
                  Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Sen gidersin Bülent hocam
                    Ah Ah..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguz:)
                      Bülent Abinin adı çıkmış bir kere. Maaşallah daha navigasyon icat edilmeden seneler önce fethetmiş Yunanistanı.
                      Doğru diyorsun Oğuz,çat pat tarzan İngilizcemle hem de
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bilgiler için teşekkürler Bülent abi. Daha önceden Almanya'dan araç kiralayıp Avusturya ve Çek Cumhuriyeti'ne gitmiştim fakat bu kendi aracımızla olacağı için biraz daha heyecan biraz daha heves var. Bakalım nasıl olacak. Tatilden geldiğimde uzun bir gezi günlüğü paylaşırım
                        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Şimdiden iyi tatiller

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Rica ederim,Hayırlı yolculuklar
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Kendi aracınızla gittiğinzde nasıl bir prosedür işliyor? Yolcular schengen vizesi aldı diyelim,araç için ne yapmak gerekiyor?
                              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI
                              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                              X